dijous, 8 de gener del 2009

15 dies més tard del que toca...

El 7 de gener era el dia. L'hora, després de l'assaig. El què, l'amic invisible. I el lloc, el Patapalo. Això últim, però, va fallar perquè estava tancat...

Però bé, no se'ns cauen pas els anells per canviar de bar... i vam anar a un altre de clàssic, la Lira. On, per cert, vam trobar tota la parròquia habitual del Patapalo.

A mesura que arribàvem i esperàvem que tothom fos al bar, anàvem deixant els regals i sorgia la gran discussió: com es donen els regals? Els dóna qui l'ha fet? Es posa el nom i algú “innocent” el dóna a qui toca, que no sap qui li ha fet? Ens ho xivem després?

Al final, vam optar per un mix: algú s'aixecava, agafava un regal, li donava a qui tocava i aquesta persona, després d'obrir-lo, mirava d'esbrinar qui n'era l'autor/a. Amb alguns regals va haver-hi certa dificultat, amb d'altres, per qüestions de volum i forma, ja se'n sabia l'autoria abans d'obrir-lo.

Va ser un vespre tendre, amb emocions, rialles, sorpreses, alegries... i tapes. Que són la nostra dieta preferida!!


Seria ara discriminatori parlar d'alguns regals perquè qui això escriu no els recorda tots (ep, no per cap problema etílic!), i per tant faria lleig dir-ne alguns i no d'altres. Cal celebrar, però, que tot i els problemes amb les noves tecnologies, ningú es va quedar sense regal!! És que som la millor colla bastonera del món!!

Aviam si l'Elena (sense hac) envia les fotos i podem il·lustrar els dolços moments en què els i les bastoneres obrien els respectius regals! I sinó, cridarem a l'Ibrahim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla