diumenge, 5 d’abril del 2009

Crònica taller de Ball de Bastons a la Matinal de Cultura Popular del CSO la Gordíssima



Després d'una setmana de turmentes i creuades de dits perquè el dissabte fes bon temps, el dia es va llevar de bon humor, amb el sol ben alt.



Havíem quedat els organitzadors d'aquesta diada a les 9:30, perquè el CSO estigués ben net i les paradetes pugessin estar llestes a l'hora. Després d'una neteja intensiva i uns petits problemes al fer la xocolata, vam poder començar els tallers gairebé mitja hora més tard del que tocava.


Vora les 11:45 ens vam encaminar en la busca de nens perquè fessin el taller de ball de bastons, farts d'esperar inútilment davant la paradeta.


Ens dirigíem l'Eli la Carla i jo cap a la plaça Can Fabra per reptar algun nen per fer el taller. Després d'alguns intents vam recaudar un nen, i li vam fer una classe particular del merdós. Després amb ell ens vam tornar al CSO per fer la xocolatada i seguir fent el taller allà, i pel camí en vam aconseguir un altre.


Arribats al CSO vam fer una classe intensiva de merdós, fins que la xocolata ja estava feta, i la seva olor ens va despertar la gana. Després d'uns melindros i un got de xocolata calenta, es va acabar al taller per falta de personal.


El taller va ser tot un èxit, perquè vam ensenyar el merdós a dos nens i ens ho vam passar molt bé, i perquè vam recaudar a un noi nou de la bastonera que estava pel CSO.


Dons aqui deixu la meva primera crònica!

http://www.lagordissima.tk/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla