diumenge, 26 d’abril del 2009

Crònica de l´actuació de St. Jordi

El dia 23 d´abril la Bastonera va ballar a la Universitat d´història i geografia del Raval. Val a dir que sense massa públic.


Tot i això era un gran dia perquè s´estrenaven dues bastoneres: l´Erika i la Montse!

Finalment erem 8 bastoneres (un d´ells sense el vestrit corresponent) i vam comptar amb l´ajuda i els bastons de dos bastoners de Gràcia. Hi havia també una grallera de la nostra colla i un parell de grallers de la colla castellera també de Gràcia.
Aprofitem aquesta crònica per agraïr l´ajuda d´aquestes quatre persones sense la presència de les quals no hagués estat possible ballar.

Tot i que l´actuació va sortir força bé, la “preparació ” no va ser gaire acurada: un bastoner es va deixar el vestit a casa, faltaven dos bastons per poder ballar, l´assaig va ser molt ràpid i accidentat i ens vam deixar a casa LA BÓTA DE MOSCATELL!!!

Però l´actuació va sortir força bé; al final però l´Edi va decidir perdre´s i va optar per seguir el ball des d´una segona línia per no interferir massa…. Vam fer cinc dels sis balls que sabem fer i en vam repetir un, la diagonal, per insistència d´una persona del públic (som així de complaents). Amb nosaltres van ballar els dos bastoners de Gràcia i no els va costar massa acoplar-se perquè ja se sabien els balls.

Acabada l´actuació teníem molta set; vam demanar quelcom per veure i sense fer-nos massa cas, ens van enviar a buscar una font per la facultat! A partir d´ara demanarem com a mínim un parell d´ampolles d´aigua grans per començar a actuar!

I després de ballar, a dinar; crec que hi havia macarrons, però qui escriu la crònica estava fent paradeta i no es va quedar a dinar…

Unes birretes després i ja erem a Canaletes; tocava mani de l´Esquerra Indepe i 3 bastoneres pasejaven l´estelada i la bandera roja amb orgull. Vam fer el recorregut tradicional: Rambla, Ferran, St. Jaume (amb la cantada dels Segadors acompanyats de la cobla), i Pl. del Rei. Allà es va fer l´acte polític, es van llegir poesies d´autors i autores insignes i la colla bastonera de Gràcia va actuar per totes nosaltres. Van fer quatre balls i l´últim el van tornar a ballar.
I vam arrencar el compromís a una de les gralleres de Gràcia de que si podia, vindria a tocar per nosaltres en futures actuacions!!!

I això no s´atura: diumenge 26 d´abril, actuem a l´Eixmple, en el marc de les festes de Sagrada Família!

Crònica de la Diada de l´Assemblea del Sepc de la UB-Raval:
http://sepcubraval.blogspot.com/2009/05/cronica-de-la-diada-del-23-dabril-al.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla