dissabte, 7 de febrer del 2009

La Bastonera de Sant Andreu, ben activa

Sant Andreu de Palomar — Publicat per stapinfo

Li cauen les propostes per actuar a comarques.

La Bastonera de Sant Andreu, amb tot just dos mesos a les esquenes després de la seva primera actuació durant la Festa Major del poble, segueix la seva carrera d'actuacions i activitats amb un ritme gairebé frenètic.

Així, aquest passat mes de gener han actuat a Horta, el dia 10, en motiu del 2n aniversari dels Diables d'Horta. Una setmana després, el dissabte 17, feien festa al CSO La Gordíssima per poder-se autogestionar, i és que la colla es nega a rebre subvencions o d'altres ajudes institucionals i aposta per guanyar-se les garrofes autònomament. Val a dir que la festa i la diversió d'aquell dia van ser màximes.

I encara faltava més: una setmana després, el dissabte 24, i en motiu de la mobilització que l'Esquerra Independentista va organitzat per commemorar els 70 anys de la caiguda de Barcelona a mans dels feixistes, la colla va tornar a actuar. Va ser una de les millors actuacions de la colla, que va estar a l'alçada de les circumstàncies.

Aquestes dues actuacions han estat les primeres fora del poble, però a l'agenda ja en tenen d'altres apuntades. Així, el proper diumenge 15 de febrer actuen a Granollers; el 7 de març, tornen a Sant Andreu, a la calçotada de l'Harmonia; el 14, van a Sabadell per la inauguració del Casal Independentista; i encara és possible que abans hagin actuat a Terrassa. A més, tenen altres compromisos pendents per l'abril i fins i tot l'agost.

Podeu seguir la seva actualitat al seu bloc.

Noticia extreta de l'Eixida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla