dijous, 26 de febrer del 2009

Actuació a Granollers

DE SOPAR, FESTA I ACTUACIONS…


Cap de setmana mogudet per la colla (per alguns més que per altres...) Dissabte a la nit va començar per l’inauguració de Cal Mao, llar de dos membres de la colla i del seu cap, una tigret que es fa pasar per gat i que es diu Mao (Sí,sí... proposo a Mao com cap de colla). Doncs el sopar va començar a les 21:00 hores, encara que hi va haver gent que no es va empanar i va arribar gairebé als postres. Més o menys 20 persones al menjador, hi havia més gent que en algunes manis! Total, que entre patates, pernil, fuet, guacamole, moussaka, llaunes de gatets, birres, vi, orujo, xocolata, fruites i moltes coses bones vam pasar l’estona fins que va arribar l’hora de baixar de festa pels món de déu (per suposat que hi va haver desercions al més pur estil I.V.). Era el torn de la Gordissíma a jugar als futbolins i seguint fer birres, fins que un escamot va decidir anar a l’estranger i creuar la frontera de la meridiana per anar d’excursió alcohòlica a Can Vies.

La festa a Can Vies es va perllongar fins les 6 del matí, on es va veure algun membre de la colla en un estat poc recomanable tenin en compte que el seu bateig bastoner era el dia següent (de fet no es va poder batejar degut al seu estat, i donat que no va venir a l’últim assaig tot fa pensar que ha substituït la seva sang per alcohol...)

Quan la festa va acabar la gent va marxar cap a casa (suposo) tenint en compte que havíem quedat a les 10:00 del matí... però no tot són I.V. en aquesta colla, donat que per algú la festa es va perllongar en un bar d’Al Qaeda...i tras fer peripècies mil, aquest “algú” va arribar a temps a casa seva per agafar la roba i arribar a l’estació...

... I cap a Granollers.... entre moscatell, fred i alegria vam arribar al Casal d’Avis, vam ballar fent una de les millors actuacions de la colla, tot i que no sabíem si el so de les gralles trencaria tots els vidres del saló on ballàvem o despertaria en excés a algun avi/a, i que els cops al terra estaven megacalculats per no trencar les rajoles... Sense canviar-nos vam anar a la segona actuació del dia (la improvisada, com sempre), i després de fer un cigaló vam decidir-nos a ballar ante l’atenta mirada del públic... i el Genís es va estrenar... ENHORABONA!!!!!!

Per veure algunes imatges de l´actuació a Granollers:
http://picasaweb.google.com/olgaschluter/LaBastoneraDeStAndreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla