dissabte, 6 de juny del 2009

L´actuació on més públic hem tingut (amb el permís de l´Esclat)

II-SP aplega un miler d'independentistes al barri de Gràcia en el tancament de campanya

II-SP aplega un miler d'independentistes al barri de Gràcia en tancament de campanya La plaça del Diamant del barri de Gràcia de Barcelona va acollir el tancament de campanya d'Iniciativa Internacionalista que va aplegar un miler d'independentistes.



















El número 3 d'Iniciativa Internacionalista i primer candidat català, Josep Garganté, es va mostrar poc preocupat per l'abstenció i la desafecció als partits perquè "som l'antítesi de les candidatures dels polítics professionals". l'exsecretari general de LAB, Rafa Díez Usabiaga, en una intervenció farcida de referències a Euskal Herria i els Països Catalans i a "la solidaritat i la lluita colze a colze entre les dues nacions", fins i tot va fer un homenatge a Lluís Maria Xirinacs, el referent independentista processat per declarar-se "amic d'ETA".

Notícia extreta de Llibertat.cat: http://www.llibertat.cat/content/view/5668/1/

Ple a l’acte final de campanya d’II-SP a Barcelona

Més de 850 de persones van omplir a vessar la plaça del Diamant de Gràcia. No sorprèn si es té en compte la il·lusió que ha generat la candidatura entre l’esquerra independentista catalana i bona part dels moviments socials, polítics i sindicals d’esquerres. La mostra són els nombrosos i concorreguts actes que s’han organitzat en només dues setmanes arreu del país, així com la intensa campanya de difusió als carrers que han fet els grups de suport.















Iniciativa Internacionalista-La Solidaritat entre els Pobles va tancar la campanya als Països Catalans en un acte amb Josep Garganté, primer candidat català, i Rafa Díez, exsecretari general de LAB, com a convidat. En l’emoció que es respirava en la plaça es plasmaven les ganes de fer escoltar a Europa les reivindicacions independentistes, de dir-los als «polítics professionals» que la crisi la pagui qui l’han creat, i també donar una «clatellada històrica» a l’Estat espanyol, en paraules de la vilafranquina Laia Hernández, que va pujar a l’escenari en representació de les desenes de grups locals que
donen suport la llista.





























Podeu llegir la resta de la notícia al Blog d´Iniciativa Internacionalista - Solidaritat entre els Pobles:

http://iniciativainternacionalistacat.wordpress.com/2009/06/06/ple-a-lacte-final-de-campanya-dii-sp-a-barcelona/


http://iniciativainternacionalistacat.wordpress.com

http://www.iniciativainternacionalista.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla