dissabte, 20 de desembre del 2008

La Bastonera solidària amb en Franki i en Jona


La Bastonera de Sant Andreu va fer ahir un ball al camp de la Unió Esportiva Sant Andreu, en el marc de la Marató de TV3 (la seva).

Aprofitant l´ocasió va ballar amb les samarretes d´en Jona i d´en Franki a sobre de l´uniforme de la colla. La colla portava les samarretes d´en Franki de Terrassa (pres polític en règim de tercer grau comdemnat per retirar una bandera espanyola) i en Jona (vei de l´Eixample que serà jutjat per manifestar-se contra l´especulació).

Just abans de sortir al camp la colla va començar a fer-se notar; dirigint-se als gossos d´en Saura s´anava cridant: ELS MOSSOS TAMBÉ SÓN FORCES D´OCUPACIÓ!. Poc després van sortir unes animadores molt lleugeres de roba, mortes de fred, a lluir el seu cos al mig del camp. La seva actuació va ser acompanyada dels crits de la colla: CONTRA EL PATRIARCAT, VIOLÈNCIA BASTONERA!

A la mitja part del partit que jugaven els famosos de la tele, precedides dels i les trabucaires de St. Andreu i la colla de percusió Sagresamba, de la Sagrera, es va sortir al mig del camp amb les samarretes solidàries i després de fer el ball es van cridar consignes a favor del dos joves represaliats:

FRANKI DE TERRASSA, ET VOLEM A CASA!
FRANKI DE TERRASSA, LLIBERTAT!

JONA DE L´EIXAMPLE, ABSOLUCIÓ!

Els crits van continuar mentres els i les fotògrafes ens retrataven i les càmares anaven gravant.


No disposem de fotos de l´acció perquè en aquell moment les bastoneres estavem ballant i les gralleres tocant, però ens vam fer una foto de grup a fora del camps, encara amb les samarretes posades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla