dimarts, 28 d’abril del 2009

Crònica de l’actuació a Sagrada Família

El diumenge dia 26 d’abril, la gent de la Bastonera havíem quedat a dos quarts de quatre als Jardinets de la Indústria (Sagrada Família) per preparar-nos per l’actuació de les 16 h. Encara no hi érem totes quan quatre de les bastoneres vam decidir d’anar a l’ombra, concretament a una zona on hi havia gespa. Quan ens hi estàvem dirigint... plaf!, la primera cagarada del dia: la dessuadora de la Montse va rebre el primer impacte merdós de la jornada (visca els coloms!)

Poc després, van aparèixer la resta de bastoneres (inclosa la grallera) i es van apuntar a l’apalancada gespívola. Al cap d’una bona estona vam decidir que començava a ser hora d’espavilar-nos, i ens vam aixecar per anar a assajar. Però... Quina sorpresa! La merda tornava a fer acte de presència, en aquest cas la víctima va ser l’Elena: s’havia assegut damunt un tros de gespa que era més marronós que verd.

Després d’assajar d’amagat, tot picant i trepitjant involuntàriament una merda seca, vam tornar als jardinets, on el públic ens esperava impacient. Aleshores vam escollir on faríem els balls: en un espai proper a la vorera, que feia pendent, però que no era de sorra i que, per tant, hi podríem picar sorollosament amb els bastons.

El públic (no direm si n’hi havia molt o poc) ens va aclamar efusivament, i això va provocar (possiblement) que els fogots de la Laura apareguessin. Entre ball i ball va interrompre uns segons l’actuació: bastons a l’entrecuix i mans... mans properes a aquesta zona.

Després d’una gran actuació (ja ho diuen ja que la merda porta bona sort) vam decidir d’anar a un bar i acabar d’arrodonir la tarda amb un cafè/cigaló/bikini/birra/nestea, aquesta barreja va provocar una inesperada inspiració. Ho podreu comprovar aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cartell que ho va començar tot

Cartell que ho va començar tot
Primer cartell de la colla

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu

Cartell provisional de la Bastonera de St. Andreu
Segon cartell de la colla